Skäm bort er med en spadag!

En dag på spa kan vara precis vad du och dina vänner behöver. Det är ett perfekt sätt att förena nytta med nöje. Bli ompysslad samtidigt som du umgås med dina närmaste vänner. Vanligtvis finns det en mängd olika behandlingar att välja bland.

Ansiktsbehandling

En gemensam ansiktsbehandling är en perfekt start på spadagen tillsammans med väninnorna. Till behandlingen brukar det bjudas på nyttiga och fruktiga drycker eller smoothies, ofta med innehåll som driver ut alla toxiner som finns i kroppen. Med andra ord så kan man få en underbar ansiktsbehandling med fräsch och ren hud som resultat, samtidigt som man får i sig nyttigheter och dessutom i samma stund kunna småprata om allt mellan himmel och jord med vännerna.

Varma bad

Efter ansiktsbehandlingen kan det vara skönt att ta en liten simtur i de olika uppvärmda bassängerna. Det brukar oftast inte bli långa, ansträngande simturer utan oftast är det bara skönt att ligga och flyta runt. Det brukar även finnas lite mindre bassänger där man sitter helt still, oftast även med någon bubbelbehandling, något som är mycket trivsamt. Även här är det perfekt att avnjuta något nyttigt tilltugg eller en fruktig drink.

Bastu

När ni är färdiga med de varma baden så kan det vara skönt att slappna av lite i en ångbastu. Att basta är inte bara balsam för själen utan det är även nyttigt för hjärtat och stoppar upp en eventuell framtida förkylning.

Massage

Ta en härlig massage och få dina leder knådade. I de flesta fall kan man vara flera i samma rum som får massage vilket då kan vara en perfekt aktivitet att göra tillsammans. Däremot brukar massagen vara såpass tillfredsställande att rummet brukar vara tyst. Massagen är en perfekt avslutning då man under och efter massagen brukar hamna i ett behagligt viloläge.

Så unna dig och dina vänner en dag eller helg på spa!